Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smysl života

Smysl života

Ve Ve Úvahy » o Životě

Anotace: Když sundáš růžový brýle

Když v noci se probudím,
a nad smyslem života přemýšlím,
zajíkám se strachy,
tet' všude vládnou prachy.
Chceš-li přežít v dnešní době,
nenechávej na hlavu s..t sobě.
Jen silní jedinci přežijí,
jen oni a nikdo jiný.
:(
Publikoval(a): Ve Ve, 5.5.2016
Přečteno (413x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Elll

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 03:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti