Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Klobouk

Klobouk

Trubka Petr Úvahy » o Životě

Anotace: o umělcích

Muži co dělají umění
poetové pisálkové mazalové vrzalové
rádi nosí klobouky,
ale proč?
Možná je to stejnokroj, uniforma
něco aby je lidi poznali
či aby si zahřáli ego
Ale je to jinak
klobouk je před nimi chrání
Publikoval(a): Trubka Petr, 2.5.2016
Přečteno (200x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Kytka62

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 16:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti