Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vykecat se

Vykecat se

Na václavským Václaváku chodí tam moc člověků...
jo to je dobrej song
přehrávám si ho v hlavě.
Nebo Mladý holky od Plastiků.
Chodím všelikde a připadám si taky ztracenej
něco mi říká, že nejsem na správným místě
mladý holky mě akorát pustěj sednout v tramvaji
Tak se aspoň vykecám do básničky
Publikoval(a): Trubka Petr, 30.4.2016
Přečteno (236x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Kytka62

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 15:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti