Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč Ježíš nemůže být Boží syn

Proč Ježíš nemůže být Boží syn

VolkodavKO Úvahy » o Bohu, Náboženství

Anotace: Fakta, hovořící proti teorii, že biblický Ježíš Kristus byl skutečným Božím synem.

1. Bůh nepotřebuje mít děti. Je kompletní duchovní bytostí, která se má kompletně ráda, chce se zachovat takovou, jaká je, a nevyžaduje potomky.

2. Bůh nemůže mít přímého lidského potomka a ani nemá důvod, aby nějakého měl. Nemiluje lidi tak mnoho, jak si oni myslí, a nikdy by pro ně neobětoval svého jediného syna (kdyby nějakého měl). On miluje hlavně kousky sebe, které jsou v nich projektované, takže většina jeho lásky k lidem je založena na jeho lásce k sobě.

3. Když jsem viděl Boha, byl sám a nebyl s ním žádný Ježíš Kristus. Bůh je tvor, který vyzařuje tak silnou energii, že nic, co kdy bylo lidské, se k němu nemůže přiblížit, a proto Ježíš Kristus nemůže být s Bohem.
Publikoval(a): VolkodavKO, 30.4.2016
Přečteno (190x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 07:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti