Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nespím

Nespím

Jsou tři v noci a já nespím,
nějak to nejde,
venku černá tma,
ani ptáček se neozve.
Ale ve čtyři
to už někteří snaživí zpívají,
skřivan je vypravěč,
ten má kolik povídek,
až to není hezký, když máte spát.
Takovej havran toho moc nenakecá,
jenže bydlí na hřbitově
to je nápad: půjdu na hřbitov.
Dost jalovej,
Trubko jeden, dej si panáka,
zalez do pelechu a spi.
Publikoval(a): Trubka Petr, 23.4.2016
Přečteno (265x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 08:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti