Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Topinka

Topinka

Trubka Petr Úvahy » ostatní ...

Anotace: je to báseň nebo úvaha ? takhle to nedělím

Ukrojit chleba a dát si ho opéct
jen lehce máznout sádlem, jen tak zatřít do střídy
osmahnout do zlatova, pak ještě otočit a trochu z druhé strany
stroužek česneku do ruky a zatřít
tohle nemělo chybu
jenže se to nestalo už fůru let
Něco se stalo
tu knížku od Hellera už si vůbec nepamatuju
neotevřel jsem ji ještě dýl
topinky už jsem nejed ani nepamatuju
taky buřty s cibulí
česnek mi už nedělá dobře
buřty jsou hnusný, že v nich je soja
aspoň že chleba se nezkazil
mouka je naštěstí levná a nestojí za to ji nahražovat
... tohle se stalo
kdeco je jen náhražka
někdo mi ukradl radost
nacpal do všeho náhražky
do břicha soju a do hlavy teroristy
a mně pak nechutná topinka
Publikoval(a): Trubka Petr, 9.4.2016
Přečteno (236x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, RózaPek, donne, podnebný, Mirastus, Petrarca, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 11:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti