Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O životě

O životě

Teenka96 Úvahy » o Životě

Anotace: Nic nezůstane stejné....

Měníme se my, mění se naši přátelé, mění se lidé i věci kolem nás. Měníme své životní cesty i životní cíle, ve chvíli kdy se pro nás nedosažitelné cíle stávají dosažitelnými. Měníme priority. Mění se naše ambice a náš charakter. Děláme chyby, litujeme jich, smějeme se, pláčeme, děláme intriky abychom dosáhli svého. Prožíváme chvíle štěstí, neštěstí, smutku, beznaděje i lásky. Stoupáme do výše a padáme na dno. Milujeme z celého srdce, nenávidíme z celého svého bytí.
Mění se vše kolem nás, ale nikdy se nezmění to, že jsme to my, náš život, naše rozhodnutí a naše cesty. A každá cesta nás jednou dovede ke svému cíli.
Publikoval(a): Teenka96, 25.8.2015
Přečteno (400x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 20:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti