Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dva pohledy na pocity absolutního štěstí

Dva pohledy na pocity absolutního štěstí

vanovaso Úvahy » o Štěstí, Neštěstí

Anotace: ...ale možná je to jeden a ten samý...

Je mi tak dobře, lásko,
že už můžu klidně umřít.


Je mi tak dobře, lásko,
že cítím, jak začínám znovu žít.
Publikoval(a): vanovaso, 17.3.2015
Přečteno (539x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, agnes321, Petrarca, koiška

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 04:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti