Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Takové to je

Takové to je

ENý Úvahy » o Lásce

Anotace: zvláštní pocit..láska to

a jaký je to vlastně pocit?? milovat? ví to někdo vůbec doopravdy? jak to může vědět kluk, který se dívá na jiné nebo je dokonce i "ohne"? jak to může vědět dívka, která si píše s jinými nebo s nimi dokonce spí? jak to může vůbec říct 12-ti letá holčička, která si dala s klukem pár pus..jak to může říci kluk, který od 13-ti let odpaňuje každou,která se nechá??...jak to někdo může říct, když vlastně nikdo neví, jak má vypadat láska???
možná, že je to vážně tak..lásku poznáš, když o druhého bojuješ i když odmítá, když o něj máš strach i když tě moc naštval, když tě jiní/é nezajímají, když udělá cokoliv a je to sebevíce dětinské není to pro tebe směšné nebo trapné, když miluješ, ale ne pro peníze,postavu,tvář,povahu nebo oči...ale když miluješ a nevíš prostě proč..
Publikoval(a): ENý, 7.2.2015
Přečteno (670x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 13:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti