Touha
Touha
Anotace: Touha, jenž mě spaluje čím dál tím víc. Snažila jsem se ji popsat.
V každém doteku je síla, jenž odhaluje naše sny okolnímu světu. Jsem nad propastí. Jen polibek od hrany. A najednou padám. Nevím, jak a kam ale padám stále hlouběji. Dolů. Okusit sladkou chuť dna této touhy. Piji dále svůj pohár slasti dokud nebude prázdný. Má vůbec konec? Nemyslím si. Nemůžu se tohoto pocitu nabažit. Chci stále víc a víc. Prosím, ať to nikdy neskončí. V mém dosavadním životě jsem nezažila nic lepšího. Nic, co by mě naplňovalo více, jako tato chvíle. Plamen, jenž ve mě vzplanul, už není malá jiskra. Je to žhnoucí oheň, který nejde uhasit. Ani kdybych chtěla. Ale já nechci. Proč taky? Líbí se mi způsob, jakým mě spaluje. Cítím energii proudící skrze mně. Adrenalin mi v těle stoupá a já vím, že bych teď dokázala cokoliv. Jak dlouho to ještě dokážu snést? Přichází další nával touhy a já letím vzhůru. Nahoru nad mraky. Až ke hvězdám, které začínají být blíž než kdy jindy. Další vlna je tu. Čekám, co nového si pro mě přichystala. Je silnější než kdy dřív. Chytám se čehosi pevného před sebou. Nevnímám, co to je. V tuto chvíli je mi to jedno. Zaryji své nehty hlouběji a najednou mi dochází, že je to kůže. Kůže druhé bytosti, díky níž mám svůj neskonale dokonalý pocit. Kůže, jenž je hebká na dotek ale pevná jako skála. Můj chtíč díky tomu roste. Pohár mé slasti je skoro plný. Náhle přetéká a mě se konečně dostane milovaného uvolnění.
Publikoval(a):
E..., 11.7.2014