Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Všeobjímající Láska

Všeobjímající Láska

Freequency Úvahy » o Lásce

Anotace: Krása je často skryta na osamělých místech,pokud se naladíte na její rytmus,dotknete se hloubky vlastní duše.

Proč milujeme Ty,kteří nám lásku nemůžou dát a život který skrývá lásku v každém detailu a momentu,většinou odsuzujeme a nenávidíme?
Žijeme tak jak žít chceme,jen my sami,každý z nás to může změnit k lepšímu,stačí se tomu otevřít.
Přes všechny starosti,povinnosti a rádoby smysluplné věci jsem zapomněl,
o čem život vlastně je a jak je krásný.
Už když se člověk místo do sluchátek zaposlouchá do zpěvu ptáků,štěkotu psů,kokrhání kohoutů a šumění větru ve větvích,to pak vycítí život v jedinném okamžiku.
Každý tvor tu projevuje vůli žít a milovat,jen my už zapomněli,že síla je ve vzájemné pomoci a respektu.
Láska může být vyjádřená v jakémkoli gestu či formě a je jen na nás,jestli jsme ji schopni poznat a vycítit.
Máme v sobě uchované vzorce hrdosti a materiálního učení,nikdo z nás si pořádně neuvědomuje,jak moc jsme zaslepení.
Já si přeju,aby se nám srdce i oči otevřeli jednou pro vždy a nemuseli jsme se bát dávat emoce najevo před nikým,kdy zmizí ten nadnesený pocit slabošství a pochybného nadřazování nad ostatní.
Můžete mě někteří mít za blázna,ale já to tak cítím už dlouho a vím,že Vy někde uvnitř sebe taky.
Přeji Vám energii,lásku a zdraví na cestě sebepoznání k opravdu šťastně prožitému bytí bez předsudků a dalších negativních přístupů k našemu životu.
Publikoval(a): Freequency, 8.4.2014
Přečteno (600x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Vzletná básnířka života

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 13:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti