Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen ty lásko!!

Jen ty lásko!!

MájkaPaštika Úvahy » o Lásce

Anotace: Mé srdce patří jen tobě lásko!!

Jak mé srdce mohlo být tak moc zlomené a zklamané láskou, jak mohla sem si myslet že milovat už nebudu, jak sem mohla odsuzovat všechny muže, jak sem mohla nenávidět sama sebe, Jak sem mohla tak hodně trpět, jak sem mohla sáhnout na svůj život!
Ptám-li se na to všechno a otočím-li se do minulosti, tak vidím jen tunel ve kterým je tma, temnota a velké zlo, Tak strašně moc se teď snažím jít od toho tunelu dál a podívat se do budoucnosti kde bude i ON ten který mi dal sílu žít, sílu se netrápit, sílu milovat, ON který mé srdce zalepil a vzal si jej do bezpečí, dokázal mi že né každý muž je stejný, protože ON je úplně jiný je láskyplný, milý, obětavý, krásně bláznivý, upřímný, pro mě je dokonalý i když to v něm nikdo kolem nevidí ale já vím že tím dokonalým je.!
Ale když uvážím že já jsem květina která už je životem zklamaná a nevěřící v něco tak krásného jako je láska, tak nevím jestli jsem něčeho tak dokonalého jako je ON hodna.
Mé srdce si získal, mou důvěru, věrnost, mě celou. Jsem šťastná jen ve chvíli co od něj dostanu sms nebo zprávu na S.S Facebook, vykouzlí mi úsměv na tváří jen pouhým slovem, zahřejeme u srdce jen když mě nazve svou láskou, zachvěji se jen při pomyšlení na to kdyžby mě políbil, objal, pohladil bo jen promluvil.
Trápí mě tím že je odemne tak daleko, chtěla bych s ním usínat líbat ho, hladit ho a poznávat každý kousek jeho těla, cítit jeho doteky, tlukot jeho srdce, cítit jeho zrychlený puls jen při pohledu do mých oči. Chci ho mít celého jen pro sebe, jen mu nechci nějak ublížit.
Je tohle láska? Cítím se jako poprvé zamilovaná, tyto pocity neznám.
Milovat ho? Dokázala bych ho milovat do konce svého života.
On je ten co mé srdce střeží, on ho vyléčil jen jemu patří!
Lásko jestli ti tyto řádky dám jednou přečíst, budu u toho, a při každé větě tě polibim a usmějí se na tebe. (: Tedy jestli na to nenarazíš sám. (:
Moc tě chci!!!
Publikoval(a): MájkaPaštika, 13.3.2014
Přečteno (768x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 13:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti