Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na věku mi nezáleží!

Na věku mi nezáleží!

MájkaPaštika Úvahy » o Lásce

Anotace: Moc ho potřebuji mit u sebe!!

Ano bude se vám to zdát zvláštní ale zamilovala jsem se do kluka, jehož tvář sem neviděla jinak než na fotografii.
Poznala jsem ho na sociální síti, psali sme si nějakou chvilku (týden) a už jsem cítila že mě k němu něco táhne. Zvláštní pocit a zřejmě bláznivé ale může se stát nebo né? Následně jsem zjistila že mu je 16náct skoro 17náct chtěla jsem s tím psaním přestat, bála sem se abych mu jen hlavu nepopletla, abych mu nějak neublížila, ale když mi psal dál a dál tak sem poznala to že o něj přijít nechci myslím si že věk je to poslední co bych v tu chvíli chtěla řešit.
Nejkrásnější na tom všem je že jsme neviděli své fotografie, ty jsme si vyměnili později. Máme oba "fejk" profily. On mě poznal jako paštiku já jeho jako Mistra Yodu z hvězdných válek. Dle mého názoru úplně šílené, ale moc krásné, poznat se jen zprávami co jsme si prohodili. Je krásný, vidět jeho krásné oči, rty, ten temný pohled. A poznat člověka co tak krásně píše, takové zprávy co by měl problém složit i kluk po třicítce. Jen dva problémy nám v cestě stojí, jeho věk a vzdálenost mezi námi. Je tak těžké nejít za svým srdcem tak těžké nevidět ho. Je to jako sen ze kterého bych se probudit nikdy nechtěla. Přemýšlím nad tím co kdyby vážně nebyl a já se probudila do zlého snu ve kterým by neexistoval. Myslím si že bych chtěla usnout na pořád kdybych věděla ze tam napořád s ním budu.
Tak moc toužím po jeho polibku, po jeho doteku, obětí. Bolí to ho milovat a nemít ho, nemít ho když ho potřebuji mít, když je mi do pláče chtěla bych slyšet jeho hlas jak mi šeptá "lásko neplakej vždyť jsem tu s tebou"
Když je mi smutno chtěla bych být v jeho obětí. Chtěla bych cítit jeho bušíci srdce které bije jen pro mě. Uvažuji nad tím jestli nám tuto lásku osud dopřeje, nebo jestli nás nechá se k sobě dobojovat. Ale budu bojovat až do té doby dokud nebudu něj.
Proč to sem píšu?? Chtela bych aby se lidé neohlizeli nad tím věkem ale aby poslechli své srdce, protože to je důležité.!!
Miluji ho, je to šílené ale už je to tak.!!
Ať je to sebevíc bláznivé tak ho milovat budu. <3
Publikoval(a): MájkaPaštika, 12.3.2014
Přečteno (546x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: miraku

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 15:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti