Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

jsem, jako když nejsem.....

jsem, jako když nejsem.....

michaela07 Úvahy » Filozofické

Anotace: Běžné věci, co mě štvou a těší....Ale já jsem si teď tak potřebovala ulevit, že to muselo ven, všechno...:o)!! a je mi líp!!!(a za chyby se omlouvám:o) Ale čtení to bude asi nudné:o) A trošku překroucené...no,ani to radši nečti:o))

Rano, přeráno!! spíš ještě v noci vstávám! Je mi XX let, a nikdy jsem to nedělala. Je to ošklivé. Ale vypadá to, že už se toho hned tak nezbavím:o)) Práci nemám nejhorší, peníze taky ujdou a povinností je také dost, takže si nestěžuju:o) Stresu máme v kanclu také hodně, což za ty prachy to nestojí... jen kdybych je tolik nepotřebovala...Hypotéka to je mazlík. Budu ji muset hýčkat ještě dlouho. Pokud se ale stane zázrak, který samozřejmě očekávám, zaplatím všechno dřív, a do práce budu chodit trochu i pro zábavu. To už se ten stres odbourává líp:o)) Ještě chvilku počkám, ale těším se až to bude doma.:o)
Taky jsem přestala kouřít, trapné novoroční předsevzetí ( spíš slib....proč na ty krabičky píšou ty věci o smrti?:o)) Myslím si, že to můj syn trochu přehrával, když se mě ptal, jestli mu neumřu...a ať radši nekouřím....:o) Byla mi hamba. Když to způsobuje smrt. To nevysvětlíš 7.letému dítěti. A to doma nekouřím, jen občas povaluju ty blbý krabičky.... Už skoro 2 měsíce. A tak mi to chutnalo!!! Kdybych jen tušila, že se mi to povede, našla bych si asi jinou , srabáckou cestu:o)) Ale zas ty ušetřené peníze jsou fajn. Krabička stojí přez 80kč. Veliké pozitivum!! Líp se mi dýchá , při ranním běhu do práce:o) - dobrý, ale tím bych se nechlubila..:o) Jsem dobrá!!! --nic...to je bída, já jsem přeci dobrá ve věcech s hlubší duchovní hodnotou a ne v nějakém hloupém kouření, co odsuzují samý nudní a všechnoznalí nekuřáci... A jak mi to pořád voní!!! V práci zasněně očuchávám kolegy a kamarády, co smrdí cígem....
A tloustnu. Jsem jako dýně. Krásná a chytrá....no...dobrá...:o) Ale obrovská!! Chci být zas normální, --ale----- Nekouřím, mám sedavou práci, kde by mi tak zhubly prsty na klávesnici:o)) Živím se pečivem a salámem a sušenkama... A jsem stále ve stresu (3roky ne, ale 1.5 roku určitě) Co bych vlastně chtěla? Když na sobě budu i nadále takhle pracovat, budu mít brzy prdel jako valach, pneumatiky jak housenka a prsa jako kojná!! A ruce jako boxer!!! FFFFFUUUUUJJJJJJ!!!!!! Pomooooc, to přeci nechci!!!
To bych se už nemohla mít ani trochu ráda!! A já se chci mít ráda!!! Chci se hýčkat, lakovat si nehty, masírovat se po městě když mi to sluší...O)) Utrácet u holiče, na kosmetice, potit se v posilovně, vykládat si karty..:o)) A vědět, že jsem dobrá a že pohoda..:o)) A ne se honit v robotě, v 17h doběhnout domu, uklidit, úkoly, odblešit kocoura, jídlo na druhý den, hadry, co padne do ruky, ve 22-23h omdlít do peřin a hned ve 4,30h byt zas akční.... Jak to vy ostatní děláte? Proč já tak ráda spím!!!!!! (teda už si to jen myslím:o))) A to mi synek vstává o víkendu nejdýl v 6,30h, tak to mě taky rozčiluje:o))
Jsem jako načasovaná bomba. Jsem duchovně nenaplněná, duševně rozedraná a můj nejmilejší koníček, je spaní.... Ten luxus uložit se třeba v 20h!!!!! Tak 3x týdně!!!! Jo,jo, konzumní společnost ze mě nutí být přízemní a primitivní....ale na mém žebříčku je spinkání moc oblíbené!!!:o)) tak tohle jediné fakt závidím!!! Spoustu spánku:o))))
Ve ČT chodím v robotě na angličtinu (musím se začít víc učit:o)), v ÚT na Piloxing do Oxygenu. Úspěšně pročítám březohorskou knihovnu. Nutím se běhat doma na crossu. Kultura v poslední době: Sraz základky, pár posezení s lidmi z práce:o)), byla jsem na plese, na 4D na Hobitovi na Smíchově, na Monínci učit syna lyžovat, na zimáku bruslí, teď bude bowling na chmel., jo, výlet na SV.Ján, teď možná k Pilskýmu rybníku, pořídila jsem potomkovi "playstejšna1", jo a učit se s ním a donutit opisovat věty--- začíná být umění tak i zkouška nervů. Jo a taky před týdnem jsem mu uspořádala oslavu k 8.narozkám!!! 12 osmiletých dětí + 1dnoho pětiletýho bratrance Martínka jsem pozvala!!!! Kdo si to nezkusil, nepochopí!!!:o)) Mám ráda děti, ale fakt jsem netušila co to dělám!!!O:) Přiznávám, přecenila jsem se!!!A nepřipravila jsem se!! Ale to stádo blešek jsem uhlídala, bavili jsme se všichni, přežili jsme všichni!!! Ale příště bych naplánovala minutu po minutě a bez toho bych do toho nešla:o)) Ale byla to sranda!!! (teď:o)))
Chtěla bych studovat psychologii. Celý život to chci.... Ale bojím se jestli to v tom presu dám. Bojím se, že se zklamu..... Divné, ale moc se bojím a moc to chci........
Chci být bohatá a nezávislá, klidná usměvavá a inteligentní, chci se naučit být útočná a silná:o) Cítit příval energie, chodit cvičit, užívat si toho co mám, ne se honit za tím co musím udělat!!!!!!!
Chci být jako dřív!!! Bez stresu!!!! Být milovaná a né tlačená někam a zahrnovaná spoustou slibů!!!!! Jedna věc je dobrý sex, a druhá věc je, že mě chce někdo využívat a už se na to celý třese!!! a myslí si, že to netuším!!! A to mě uráží, moc.....hrozně moc!!!! A už to tak přehání, že se ta krásná láska rozpustila ve větru, a dokud si pamatuju ten pocit, úžasnej pocit co mě naplňoval,chtěla bych s tím přestat. Protože jinak tohle nedopadne dobře, pro mě.......... Sama jsem silnější. Potřebuji se o někoho opřít, cítit zázemí, jako holka, a ne se starat a dělat zázemí jemu a cítit se zneužívaná.... to mi ubírá....chci být rozmazlovaná!!!! a ne sliby!!!!
Chci se zbavit té střídavé péče, už nikdy nevidět mého ex. Chci aby můj syn byl šťastný, máma zdravá, kocour milejší, aby si někdo vzal naše hejno pakobylek:o)) a abych potkala někoho, kdo mě bude chránit, a milovat, a důvěřovat a podporovat a z koho se mi podlomí kolena. A bude mít jiné hodnoty, než zakládat rodinu..... A bude mě umět rozesmát. A chci aby už svítilo sluníčko!!!:o))
Publikoval(a): michaela07, 28.2.2014
Přečteno (422x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Easy Rider

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 04:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 21 stránek.
roboti