Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ten zkurvenej život

Ten zkurvenej život

MaYaDerpinson Úvahy » ?nezařazené?

Anotace: Když už život nedává smysl...

Myslíte si, jak všichni máte dokonale zničený život skrz zbytečný a méně důležitý věci jako jsou zničený vztahy, peníze a podobný věci. Ano láska i peníze jsou důležitý věci, ale ne ve dvanácti letech a ne když vám v životě chybí to nejdůležitější čímž je zdraví a rodina. I postižený člověk může být šťastný, ale když chudák nemá nikoho…matku, otce nebo sourozence, jak mu asi je, když nemá člověka, který by tu pro něj byl vždy. Zamyslete se…co je v životě přednější? Osobně na prvním místě je pro mě mé poničené zdraví a až na druhém místě rodina a přítel poté samozřejmě přátelé a známí, kterým vždy ráda pomohu. Možná mám život v hlavě podle priorit špatně oproti jiným lidem, ale je to můj život, který si musím vést sama i s chybami, protože i ty jsou k životu potřeba. Někteří mě třeba budou mít za blázna a člověka s mokem mouchy, ale pro mě je toto můj život a můj smysl lidského žití. Sice mě hodně lidí nenávidí za to, že vše „moc“ řeším, ale co nadělám bohužel už jsem taková a nejspíš se nezměním, už navždy budu ta přežárlivá holka, která už od „života“ dostala celkem dostatečně nakopáno, jen tím, že ji život připravil o část zdraví, kamarády a další…
Publikoval(a): MaYaDerpinson, 27.2.2014
Přečteno (213x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti