Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Touha

Touha

Rose-H Úvahy » o Sexu

Anotace: Za jedné horké noci, kdy se zastavil čas.

Jeho rty se dotkly mých a já spatřila celý vesmír. Zavedl mě do snu, kde se plnily naše fantazie okořeněné skutečností. Horkým dechem mě hladil a touha, která ho spalovala v tento magický okamžik byla ukojena. Čas se zastavil a jen my dva jsme pluli v něm. Hříšné ráje se otevíraly, aby nás vzaly do náruče sametové noci, kde se ozývalo vzrušivé sténání. Nemohl přestat, jeho chtíč mě drtil a já se ubíjela v rozkoši, kterou mi dopřával. A co on? Nechtěl se toho snu vzdát, myšlenky ho svazovaly a burcovala v něm nekonečná vášeň... Utápěl se v mých očích a já v jeho. Jakoby snad ve svém pohledu něco skrýval. Ale jedno nemohl skrýt – touhu po mé fantazii ! Ta ho naplňuje žárem, do kterého mě zahaluje.
Publikoval(a): Rose-H, 5.2.2014
Přečteno (873x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: anna41, Freequency

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 10:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti