Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

dopis

dopis

Nikýsek_Nikýsek Úvahy » ?nezařazené?

Anotace: Pro někoho, kdo nám moc chybí...

Píši Ti... písmenko, po písmenku, slovo po slově, větu po větě, a dopis po dopise.
Dopis je sice s obálkou, ale bez adresy. Do nebes poštu zatím nezavedli, a tak není kam Ti ho poslat.
Tolik mi chybí Tvůj smích, Tvé obětí, ale i slzy a kritika.
Tvoje srdce bylo tak šťastné a najednou je tu klid, copak je tam nahoře nezajímalo, co všechno jsi měl rád? Co všechno jsi chtěl dokázat? Víš... v našich srdcích jsi to všechno dokázal. Tolik nám všem chybíš....
Publikoval(a): Nikýsek_Nikýsek, 5.1.2014
Přečteno (114x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Freequency, Retor

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti