Náš svět
Náš svět
Anotace: Krátké zamyšlení o životě
Byl jednou jeden svět, nebyl ani velký ani malý, ani zlý a ani hodný. Lidé se do něj rodili jako houby po dešti. Některým se na něm nelíbilo a někteří byli štastní a přáli si na něm zůstat navěky. Ti pak kreslili a psali, učili se a vzdělávali, svět je zajímal...některým se na světě, ale nelíbilo a tak se rozhodli věci co ostatní vytvořili zničit a lidi, kteří na něm byli pozabíjet. Je to jako ANO a NE. Ano akceptuje a tvoří, NE znamená zápor a stagnaci. Obojí je důležité...??
Publikoval(a):
lesní víla, 25.6.2013