Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Neexistuje jen chronologický čas,na hodinách-s tím se nedá nic dělat.ale je i psychologický,vnitřní čas,a tady už něco dělat jde. Psychologický čas je minulost,jako vzpomínky a budoucnost jako představy-obojí je věc mysli a ve skutečnosti neexistuje. Pokud chce člověk ignorovat psychologický čas,musí žít v přítomnosti,ve věčném TEĎ,a vzpomínky a představy používat jen když je to nutné k životu. Přítomnost je bezčasí.
17.8.2013 10:54 | Smiling
Jo,v podstatě máš pravdu jak říká děda,ale jestliže někdo věří že tento momentální život je jen přestupní stanice a že tento život není zdaleka konec s naší duší...tak se nad touto tvou úvahou lehce nadnese.
14.4.2013 14:54 | Martin Havlíček
Pěkně filozofuješ,v podstatě máš pravdu. Nejlepší je však ten závěr. Je to i moje filozofie - každá minuta může být poslední a tak jí nepromarněme.
11.4.2013 9:57 | děda včela