Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
je to hezké, ale musím s tebou nesouhlasit. Láska není zase tak hrozná, i když někdy nám to fakt tak připadá, prostě je to taky jen cit, každému může připadat hrozný, jinému krásný a někomu neznámý! Chápu tě, ale nezošklivuj nám jí prosím! :)
1.2.2013 13:45 | šmoulinka15