TVÁ NAVZDORY.
TVÁ NAVZDORY.
Anotace: Jestliže život mi dá odpovědi,půjdu tedy ke zpovědi.
,,...hebkost krutých myšlenek
hnízdících v hlavě v paměti
Slza po tváři se koulí
jak ustrašené dítě co se v koutě choulí
Tvůrci běžně oděného tématu...
mějme návod jejich schématu
Kdyby se život prodával v prášku
reklamní billboardy poskytli by
na něj hlášku
Mnohokrát se ještě zvednu
nechci ke dnu
posbírám vnitřní síly
nenechám rozdrásat si žíly
KDE VZÍT DALŠÍ PÍLY?!
Jsem
skutečná a svá
nejedna překážka
mnou proniká
LÁSKO já jsem stále Tvá
Publikoval(a):
Lavander, 9.9.2012