Sbírky
Nalezeno 6 záznamů. Zobrazuji 1-6.
básně plné obrazů, romantiky, pocitů a snění...
Sbírka navazující na "Obrazárny pocitů"
básně inspirované toulkami zemí českou
Některé písně mají krásné náměty a tak mě napadlo je zbásnit a potažno i poupravit.
Texty, které nějakým způsobem souvisejí s biblí
Sbírka pojednává o vztazích, nebo o pocitech v různých životních situacích
Každý se ptá proč a nač,
tak odpovím:"není zač".