Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TFA

TFA

Valiente Reportáže » Sport

Anotace: TFA-Taughest Firefighter Alive volny překlad (Nejtvrdší Hasič Přežije) z mého pohledu.

Hasiči, pro někoho by se zdálo že to jsou normální lidé pro někoho zase hrdinové a takových je spousta, já jsem dobrovolný hasič, hasičinu samo o sobě dělám jen pár měsíců, ano smějí se mi za to někteří, v osobním životě to bude aji oříšek jak jsem zjistil, no kdo by chtěl mít doma hasiče o kterém neví jestli se vůbec vrátí domů, já to plně chápu a respektuju.. co už zbývá ale tuhle slohovku chci psát o TFA- Taughest Firefighter Alive jedná se o soutěž, miluju jí tak samo jako požární sporty ale je to pro mě prostě víc než třeba požární útok, prostě hodit na sebe převlečník helmu dýchač a vyrazit to je pro mě ten pravý sport.. je to krása sáhnout si až na dno.. a přitom si představit že to půjde i líp táhnout hadice na 75 metru kdy jsi v uhlu pomalu 45° to je pro mě nádhera, pak mám čistou hlavu, dám do toho maximum co to dá.. Přál bych si potkat někoho kdo by to pochopil tak samo jako já.. bohužel takoví lidi nejsou, Ale povím vám co si to někdy přečtete.. až si oblečete na sebe ty věci nasadíte dýchač a vyběhnete VVP Tak potom, potom mi můžete říct co je to šáhnout si až na dno a já vám povím na rovinu je to nejlepší uvolněni mysli a těla.. zapomenete na problémy prostě na vše.. a jde se jen čistě za svým snem, zatím na každé TFA jsem nejel pro vítězství ale pro ten pocit že jsem to zvládnul tam kde ostatní selhali.. a co na rovinu v těch Vítkovicích jsem skončil na posledním místě v mé kategorii, nebudu se vymlouvat na to že jsem nejmladší nebo že tam byli mistři ČR Repre a podobně.. povím to takhle.. nebyl jsme ten 17 co nedokončil, byl jsem ten 50 který šel až na dno svých sil aby si mohl na hoře zařvat ‚,POKOŘIL JSEM OSTRAVSKOU VĚŽ!!‘‘ A to je ten pocit o který mi jde.. Kritizujte mě za to, ale já si jdu za tím, co mě baví, ať jsou mé výsledky už jakékoliv. Příští soutěž mě čeká v Říčanech u Brna a tam si zase prožiju to co vždy ten pocit bezmoci kdy ti musí zdravotnici sundávat dýchač ze zad, Ale berme to tak.. každý má rád nějaký sport.. ale pro příště jak mě budeš nazývat zase hasičem a budeš se mi posmívat tak ti dám tohle přečíst a uvidíme Zda-li pak by sis semnou dal/a taky aspoň jednu soutěž..
Publikoval(a): Valiente, 23.9.2014
Přečteno (152x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 01:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti