Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hravé drobnosti

Hravé drobnosti

LadyLoba Romana Povídky » ?nezařazené?

Anotace: několik (h)různých hravých drobností

Vyrazili
na naturistickou
turistickou výpravu
za krásami
luhů, hájů a těl

Had pod haldou
pohladil
hladovou hladinu

Chápavá chapadla
nechápavě povadla

Beci býci
hráli na bicí

A bekyně pokynuly,
až se zavlnily
v šatech z vlny
krásně nakynuté
porce v ošatce
Publikoval(a): LadyLoba Romana, 7.7.2012
Přečteno (173x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Puris, Marcone

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 05:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti