Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ve věčnosti

Ve věčnosti

Rose-H Povídky » Zamilované

Anotace: Jen ochutnat z poháru......

Oblouzněná představami, zašeptalo mé ohnivé já, vdechlo do mě horký dech a tělo se rozpálilo. V touze zmítané, plamínky mě olizovaly a chtěly mě spoutat do náruče pro Pána noci. Nehybně jsem ležela a čekala na svého milence noci, až mě zahrne rozkoší a ztrestá mou neposlušnost, protože mé myšlenky se upínaly jen k jeho poháru věčnosti….. Prahla jsem po tom se z něho napít, abych i já pak mohla být magickou bytostí a s Pánem noci jsme se mohli prohánět na svých koních stvořených z ohně.
Procitnout jsem z tohoto šílenství nemohla, na to mě on a sametová noc příliš chtěli. Až poslední hvězda, která se ukláněla ke spánku mě z toho srdcervoucího chtíče dostala ven. Ale až nastane opět noc, vše se bude odehrávat znovu a znovu a znovu……….
Publikoval(a): Rose-H, 21.7.2017
Přečteno (228x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 1.5.2024 23:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti