Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Volby 2000...X a neb interview hlasu ulice

Volby 2000...X a neb interview hlasu ulice

Taren Povídky » Ze života

Anotace: Více realita nežli povídka

Redaktor okolo jdoucímu občanu:
Dobrý den, mohu vám položit otázku?
Občan: Prosím.
Redaktor: Jako plnoprávný občan této země, půjdete
volit svoje zástupce?
Občan po
chvilce zamyšlení:
Odpovím vám variací na slovo "špatně"
Redaktor: Dobrá , tak spusťte.
Občan: Nevolit je špatně.
Volit špatně, špatné politiky je špatně.
Mám ale pocit , že nevolit špatné politiky je
stejně špatné , jako volit špatné politiky.
I když nebudu volit špatně, mohou volby
dopadnout špatně.
Špatní politici budou vydávat špatné zákony.
A já ty špatné zákony budu muset poslouchat
i když myslím , že trochu špatně.
Redaktor: Děkuji vám za rozhovor.
Občan: Prosím , rádo se stalo a nevykládejte si moje
slova špatně i když jsem se asi vyjádřil
trochu špatně, tak si moje slova
nevysvětlujte š....
Redaktor na zvukaře:
Vypněte to , nebo to bude zase všechno š.....
Publikoval(a): Taren, 20.2.2014
Přečteno (66x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 14:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti