Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

zuby zuby

zuby zuby

manamenekdo Pohádky » ?nezařazené?

Anotace: docela vtipný příběh ale posudta sami

Můj kamarád Pepa Brázdil měl kamarády Lojzu a vojtu. Rádi spolu chodili na tréninky florbalu. Jednou šli takhle na trénink. Trénovali jako obvykle ale Pepova sestra Klára si do branky zapomněla vzít helmu na chytání a to udělala velkou chybu. Když jeden kluk pálil na jejich branku tak to schytala míčkem rovnou do tváře a jí rozboleli zuby. Po tréninku šli na hřiště hned před trénovaní budovou. Lojza a vojta si obsadili houpačky a Pepa ani Klára se neměli jak houpat. Tak se dohodli že si budou hrát na schovávanou. Klára pikala a když je všechny našla tak si Pepa a Lojza obsadili houpačky. Ale v tom si začal Vojta stěžovat že na Pepově houpačce seděl on. Potom když na to ani Pepa ani Lojza nereagovali tak nastavil florbalovou hokejku tak že když se Pepa zhoupl bouchla ho. Pepa když mu řekl ať toho nechá


a on zase na to nereagoval tak po něm Lojza hodil kameny. Ale vojtovi se to nelíbilo a tak ho praštil florbalovou hokejkou. A tím to začalo. Klára podala Lojzovi druhou florbalovou hokejku (florbalová hokejka byla Lojzi)a Lojza i vojta se začali šermovat.
Oba kolem sebe máchali hokejkami tolik že kdyby tam byl nějáký člověk a jeden z nich ho bouchli tak by měl modřinu velkou jako Brno. Naštěstí tam nikdo nebyl kromě jich Kláry a Pepi. Jak už jsem zmínil začali se šermovat ale dopadlo to velmi zle. Vojta Lojzovi vyrazil zub. (sedmičku úplně na kraji) Ten zakřičel a tak se rozmáchl že zase mu na oplátku vyrazil ne mléčný zub jako on jemu ale jeden z druhých zubů ti začali oba brečet a šli domů. Pepa šel kousek domů s Lojzou a pak zamířil k sobě domů. Protože bydlel před Vojtovým domem, tak se s ním ještě potkal oba se ještě pohádali ale ku podivu Vojta neodešel jak by to udělal každý ale chvíli s ním ještě mluvil.



Potom šel Pepa domů vyčistil si zuby a šel spát druhý den ve škole mi vše povyprávěl.
Ale nejvíc sem mu to věřil protože když se fotila třída s Lojzou a Vojtou a oni se tam usmívali a ukazovali zuby tak na každém chyběl ve fotce jeden zub.
Publikoval(a): manamenekdo, 13.2.2012
Přečteno (494x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, troll007, manamenekdo 1, proffot

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 14:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti