Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
u mé babičky mě také budí kohout, ale od sousedů :-)
8.5.2013 9:39 | jezovka
Květuško, vzpomněla jsem na dětství, když babička chovala sposty zvířat, ať už to byly slépky, králíci, kačeny, morky, kozy, krávy, aj koně...
12.1.2012 17:10 | NikitaNikaT.
Kohoutovi ukažte recept "kohout na víně".
Třeba bude kokrhat později...
12.1.2012 11:17 | Linzerka
Poblázněný kohout :-)) nebo že by aktivista:-)) Také jsem doma slýchávala kouhota ještě za tmy kokrhat, pak kolem poledne a na klekání. Po pár dnech šel do polévky.
11.1.2012 21:33 | Marci-Tami