Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

díl.1 Jak Milada nemohla spát

díl.1 Jak Milada nemohla spát

jezovka Pohádky » Pro malé děti

Anotace: Je to sice pro malé ale stejně doufám že si to přečtete i vy, ale i když se vám to nebude chtít číst prosím přečtěte si to dalo mi to práci. :-)

Milada byla roztomilá panda která žila
v zoologické zahradě.Měla tam hodně kamarádů.
Například:Krajtu Majdu v teráriu na proti, nebo
Mývala Emila který měl výběh vedle Milady.
Bylo zrovna léto a byla středa, dětí tam dnes
bylo jako smetí a všechny se hrnuly
k naší pandě.Chudák Milada musela si vlézt
do svého krásného domečku aby jí děti neotravovaly.
když děti zjistily že tam panda už není
nahrnuli se na Majdu a Emila, ale to už Miladě bylo
jedno byla hezky v chládku a nikdo jí neotravoval.
POKRAČIVÁNÍ PŘÍŠTĚ
Publikoval(a): jezovka, 8.5.2013
Přečteno (308x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mys

Spodek

Stránka generována 19.3.2024 12:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti