Princezna Conie
Princezna Conie
Anotace: Princezna Conie:Je nejhodnější na celým světě.
Princezno Conie pojd na večeři máme Salát princezna Conie přiběhne a zakřikne Mnam Mnam! A pak zaklepe Tobiáš na dveře, tak jsem tady Conie nechala jsis u nás Jeden Střevíček,na princezna Conie odpoví pojd dál a nabídne mu večeři, tu máš Tobiáš odpověděl moc ti děkuji Conie.
Publikoval(a):
kolobotka, 16.2.2013