» Odpovědět «Mbonita, 17.11.2011 19:03
Jak to zde vlastně funguje...nechci se cítit schizofrenikem.
Napíšu-li báseň na bílý server básničky,bude i na modrých básních? Kde jsou má díla,která jsem měla na básničkách již dříve..jsou sice jen dvě..ale jsou pryč.
Jedná se o dva servry nebo jen dvě odnože jednoho? Jak je to s funkčností hesel? Profil mám načten v bílu i modru...nechci mít několik tváří...chci být jedna a celistvá.
» Odpovědět «NikitaNikaT., 18.11.2011 06:09
Mbonito, tohle by byla otázka přímo pro admina. Tohle byla kdysi odnož starého Liter.cz, protože ale majitel z jistých důvodů starý Liter.cz prodal, zavřela se sem cesta, myslím, že ta propojenost se v jisté době utla. Starý Liter.cz vlastnil někdo jiný a ten jiný z něj udělal nový... tato odnož s tím již nic nemá dávno společné. Takto jsem to vypochopila... tzn. pokud ses sem přihlásila, Jsou tu jenom dílka, která si začala vkládat až teď... také jsem tu kdysi svá dílka viděla a už tu nejsou... další věc, která mne napadla, tak ta, zdali při jistých úpravách - tj. změna vzhledu, přidání DF se nestal drobný restarart. Mbonitko, je mně líto, neumím odpovědět, neb sama netuším, jenom se domnívám. Admin by nám odpověděl.
» Odpovědět «J's .., 02.12.2011 21:07
prosím, admin odpoví kdy?
já tedy nechci být netrpělivý, čekám tu a čekám... stále tu chybí několik stovek příspěvků ze tvorby autorů..
je snad cena za modrou to, že jsou fuč?
(k tomu patří i příspěvky s diskusního fóra, které zde byly před změnou) ...
» Odpovědět «myší královna, 18.11.2011 10:39
Myslímm, že nám admin dluží vysvětlení! jako by někdo zamrazil liter ve zrodu... loginy přece fungujou! ALE měla jsem tu mail, který už pár let nepoužívám a samozřejmě bez příspěvků. Chat tu taktéž chybí. Já si ale nestěžuju. Klidně sem budu rok vkládat všechno, co bylo na literu původním, hlavně že se tu vyznám! To nové už pro mě není liter, tečka...