» Odpovědět «Killerka., 22.05.2018 00:37
Co znamená ,dát tipy a posláno?.Předem díky za odpověď .
» Odpovědět «Mirastus, 02.06.2018 13:25
Možná už pozdě... Tip je v podstatě bod, kterým ohodnotím, že se mi básnička líbí, ST je totéž, super tip, ale za dva body, jako že se mi líbí víc. Poslání umožňuje poslat si nebo někomu básničku e-mailem. M.