Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Fórum

Zobrazit: strom

Orgasmus na kolotoči - poezie v Nymburce 24.11.2013

» Odpovědět «Vincente, 14.10.2013 12:03

Jsem rád, že mohu všechny pozvat na autorské čtení (to zní dost strašně, co? ;)) mě (Honzy Kašpárka) a mého váženého hosta Evy Hrubé, které se chystá na neděli 24.11.2013 do Café Society v Nymburce (Kostelní ulice poblíž sv. Jiljí). Začínat se bude asi tak v šest až sedm hodin.
Ještě dodám, že o hudební doprovod se postará část kapely No Noise (kytara - Jenda Blahník, basa - Miloš Hampl a bicí - Vojta Oupický)..
Těším se na Vás ;)

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 13:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti