Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Fórum

Zobrazit: strom

nelze vložit

» Odpovědět «Miguel, 30.04.2013 11:15

Bych se opakoval
kdybych
si rval koleno do krku,
a rukama pletl vlajku
na ostrově Orla -
Lva nebe.

Bych se opakoval
kdybych
se zalil zas vývarama
a pokreslil Ti stehno
zevnitř -
mezi palmama.

Bych se opakoval
kdybych
u sebe opravdu nosil tužku
jen abych stihl napsat
jméno -
svýho vraha.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 07:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti