» Odpovědět «kryplik, 08.01.2012 16:32
jen mě tak napadlo pro inspiraci - je něco z knih, filmu, hudby....po čem se vám sbíhají sliny a odškrtáváte dny v deníčku?
» Odpovědět «divoska_jaja, 21.01.2012 18:20
Tady se s tím asi moc chlubit nelze, ale já se těším na metalový koncert Acceptů, pojuchám se na ně mrknout až do Zlína, po zkušenostech z loňska už jsem si hezky zabookovala hotel, takže už nebudu mrznout nikde přes noc na nádraží. Takže snad kulturní zážitek bude, jen doufám, že hala nebude moc přezvučená a že mi zůstane zachován sluch. A budu mít zase na rok vystaráno. :-)
» Odpovědět «kryplik, 22.01.2012 18:10
to zní dost dobře:)a zalehlý uši se přežijou!
» Odpovědět «Abraham, 18.01.2012 15:09
film Hobit - měl by bejt v prosinci
» Odpovědět «kryplik, 18.01.2012 16:38
jojo, uz aby to bylo.