Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dík

Dík

Dík
Ptáčci opěvují podvečer a slunce už se chystá ulehnout. Měsíc ten svítí o sto šest a v letním podvečeru dýchám čerstvou vůni vypraného prádla usušeného v zahradě na šňůrách, co pilné ruce věšely a zase sbíraly a nesly domů. Nic mi už nechybí. V myšlenkách objímám všechny duše, co na ně myslím a láskou zahaluji jejich rty. Jen tiše, již nikdo ani nehlesni, ať nezrušíme kouzlo letního podvečera, než k ránu zase odezní.
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 14.7.2022
Přečteno (43x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 07:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti