Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Večer s politikou

Večer s politikou

Trubka Petr Fejetony » ostatní ...

Anotace: tohle by mohlo rozšířit mou serii "Večerní + Nespím", ale ne, nemá to ten existenciální background

Tak jsem zabil tři hodiny s kecy o politice. Kdyby o politice! Četl jsem si příspěvky z dlouhé diskuze ke článku o Babišovi. Tedy, to je někdy hrůza, co lidi napíšou. (O dost strašnější než moje cancy.) Jako pravý Trubka jsem u zajímavého příspěvku místo "like" zmáčknul "nahlásit jako spam". Naštestí mi server nabídl ještě potvrzení, takže jsem ten příspěvek vrátil zpět. Přes
pár odkazů jsem si přečetl ještě jiné články, nakonec jsem skončil na rozhovoru bývalého chartisty Brekciuse. Zde mne čekalo vysvobození z bludiště názorů a pseudonázorů. Na otázku redaktora, co by vyzdvihl na osobě Havla, řekl, že se mu líbí jeho hra Zahradní slavnost. No jo, tu znám, mně se taky líbí. Takže hurá pryč z vězení internetu.
Osvobozen jsem si uvědomil, že mám hlad, vzal jsem si rohlík a hledal v ledničce máslo. Nenašel, tak jsem se aspoň napil moštu. Co vám mám říkat, mošt není máslo. K rohlíku jsem si udělal čaj, osladil a přidal citron, teplý čaj je prima. Suchý rohlík tedy nic moc. V půli rohlíku jsem při druhém pokusu našel v ledničce to máslo. Takže teď už to nemá chybu.
K tomu malé rádio mi na stanici Country radio vyhrává Tučného. A tak končí můj fejeton, teď budu popíjet čaj, zabiju něco času na internetu, a budu poslouchat country písničky.
Publikoval(a): Trubka Petr, 22.11.2018
Přečteno (71x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 22:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti