Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přání mamince

Přání mamince

ada55 Fejetony » ?nezařazené?

Anotace: Přání k svátku

Moje milá maminko píšu ti teď přáníčko.
Jsi má hvězda blýskavá,co mě vždy tak dostává .
Tvé něžné srdíčko,
je hebké jako peříčko.
Tvoje krásná očka září,
někdo se však opováží,
koukat do nich až do září.
Tvé tvářičky heboučké,
jak cukříky slaďoučké.
Jsi má milovaná maminka,
co je moje hrdinka .
Všechno nejlepší přeje.........
Publikoval(a): ada55, 24.5.2015
Přečteno (151x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Annie F.

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 09:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti