Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Večerní dedukce

Večerní dedukce

Nad továrním komínem
plují mraky
a létají ptáci

za jasných letních večerů
kdy slunce padá k obzoru

Pozoruji
načernalý dým
co se snaží osvobodit
ze špičky popelavých cihel

Tak svobodně se vznáší
jak já nikdy nebudu
otravuje vzduch

a otravování já velmi dobře dovedu !!
(avšak ne vzduch)
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 6.8.2012
Přečteno (70x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Martin Havlíček, děda včela, choza, ajala

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti