Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

2

2

V bolestném vytržení
co přichází opilcům či nevyspalým
vyvrávoral ven s náhlou touhou být zvážen
pocítit nejzazší mez nebo nalézt skrýš

Desperát trousící vši lítosti mezi cáry bílého praporu
díval se na sebe shora a
nevěděl co
Publikoval(a): qala, 6.8.2012
Přečteno (124x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Martin Havlíček, Marcone, děda včela, Lugilla, LadyLoba Romana

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti