Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kamarádovi

Kamarádovi

X.Lodus Básně » ostatní ...

Anotace: Chtěl moje básničky v roce 2011, tak jsem mu napsal

Opiš si ty moje básně,
o lásce a o štěstí,
o té holce kudrnaté,
o čtyřlístku pro štěstí.

O všech věcech na té zemi,
o lidech co umí žít,
o hříbatech,pampeliškách,
o tom kdo a kam má jít.

O hospůdkách,o pijácích,
o lodičkách na moři,
o vlaštovkách,o holubech,
o babkách co svitoří.

O sluníčku co nám svítí,
o měsíčku za noci,
o tom našem skromném žití,
o zdraví a trochu pití.

O tom všem co život dal,
napsal jsem a píši dál.
Publikoval(a): X.Lodus, 5.8.2012
Přečteno (182x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, děda včela, Martina Primová, J sh' T r' k

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti