Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Let do vesmíru

Let do vesmíru

Letím do vesmíru
na prachové peřině
bez skafandru
mávám ufonům

Letím do vesmíru
na praseti Floidů
tiše
avšak za hlasů divokých bongů
v hustém dýmu
letím
na čem?
ani nevím
že by vesmírný kentaur ?

podlehla jsem kouři
a letím výš
abych mohla spadnout
tvrdě na matičku Zemi
až kouř se rozpustí
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 5.8.2012
Přečteno (51x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti