Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chtěl bych bejt...

Chtěl bych bejt...

ZENITZERO666 Básně » ostatní ...

Anotace: ...nééé medvídkem narvanym ve výkladu. Tím ať si je dál Michal Tučný. Já chci bejt přinejmenšim ten zlobivej žlutej kluk ostříhanej na ježka, nebo alespoň ta jejich prdlá osudem zkoušená kočka =D

Chtěl bych bejt Bart Simpson
co prožívá klukovský sny,

chtěl bych bejt Homer
co beztarostně tráví svoje dny.

Chtěl bych bej Líza
co budoucnost si maluje,

chtěl bych bejt Marge
co pořád jen doma je.

Chtěl bych bejt Maggie
co málo kdy promluví,

chtěl bych bejt Matt Groning
co vytvořil Simpsonovi.

Nebo aspoň Spasitel
ten potrhlej pes,

a třeba i Sněhulka
když jí Líza hraje Jazz.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 5.8.2012
Přečteno (89x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti