Diskrétně
Diskrétně
Anotace: Učení matematiky bylo někdy zábavné :-) Myslím tím na psaní básniček :-)
Nad sešitem si lámu hlavu,
rozkládám se v nekonečnou řadu,
a ty mi šeptáš do ouška:
"Tak už pojď potěšit drahouška."
"Ještě dva vektory," odvětím po chvilce,
a zabořen v malé násobilce,
počítám lineární kombinaci vektorů
dvourozměrného prostoru.
Publikoval(a):
MaCH007, 4.8.2012