Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
nebudu lhát, že rozumím, to se mi stává často o básních ve volném verši, ALE..je mi to sympatický...
9.8.2012 13:24 | Sonja la Rosa
Lugillo, brzdi nebo zpychnu hned na začátku. Dík
6.8.2012 8:39 | qala
Dík, možná to bude dávat smysl celé dohromady, až to sem postupně naskládám.
6.8.2012 8:34 | qala
dávám bod za spontálnost,ale bohužel přednášku o díle bych dělat nemohl,páč myšlenka mi utekla.
4.8.2012 13:25 | Martin Havlíček
Z Tvé básně vystupují živé obrazy a jsou opravdu hodně barevné a ostré, prostě píšeš poezii, která mě oslovuje...velice intenzivně tu barevnost prožívám...
3.8.2012 17:17 | Lugilla