Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Snění

Snění

Oddávám se snění
snad pro jeho lehkost
tupý výraz v obličeji
a duchovní já
řídící oblakové vozy

Oddávám se snění
snad pro jeho nezávislost
přejídám se kradenou čokoládou
ze supermarketu ?
postačí z obchodu
a vy policajti,
POLIBTE MI ŠOS !!

Oddávám se snění
pro jeho trvanlivost
to s námi zde bude
až my nebudem
co se týče majetku nic mít
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 3.8.2012
Přečteno (60x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, děda včela, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti