Narozeniny
Narozeniny
Anotace: Bylo to 20.5.2006 večer
Ten náš bar Pelikán má dnes dvanáct let,
sešli se tu kamarádi a pijáci,
je to jejich svět.
Sletěly se i vlaštovky,také krásné pávice
a těch dravců zčepýřených,
byla celá rojnice.
Tancovali,bavili se,poletovali do bílého rána,
slavilo se dvanáct let,
tam u Pelikána.
Jak to celé skočilo,neptejte se přátelé,
za rozbřesku již mnohému,
nebylo moc do zpěvu.
Publikoval(a):
X.Lodus, 2.8.2012