Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
také se mě to líbí , jen ticho a myši běhají po balících
20.1.2013 14:06 | a1ička
výtečná práce,povedlo se ti zanechat pocit právě zminovaného ticha,jako po výbuchu,úplně sem si to představoval,co verš to představa...dva body!!
3.8.2012 23:24 | Martin Havlíček