Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PLECHOVÁ BALETKA.

PLECHOVÁ BALETKA.

Lavander Básně » Smutné

Anotace: Výborné nápady nemají nijaké "ALE"

...exploze smutku v doprovodném aplaudu
pukajících slovíček
zaklíněných v hrudním koši

...poleptána směsí myšlenek,
které nabídl dnešní den k produkci

...prudký příval přátelství paní Smrti
Vivaldiho tóny doznít nutí

...historie okovu u studny
která vodu dávno nenabízí
zní z vyprávění paní Gízy

...ošatku s jablky pokryla povlakem hniloby
a židle odrážející návštěvníkův posed hrůzy

...kyprá Markétka podbízející se všem a všemu

...velmi jsem Tě postrádala baletko z plechu
Publikoval(a): Lavander, 2.8.2012
Přečteno (272x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, ajala, Martin Havlíček, děda včela, Lugilla

Spodek

Stránka generována 13.11.2024 03:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti