Divadlo rukou
Divadlo rukou
Rozsvícená lampa
opodál stín
povězte plivníci
co se bude dít ?
Zas dvě ruce
hrají pantomimu
na zajíce, jelena
motýla
na obludu
Hladí se
hádají
škádlí
snad i samy sobě smějí
lampa zhasla
a s ním i představení
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 2.8.2012